Handelsbetingelser

Ved at handle på denne side accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor at du læser nedenstående betingelser før du handler hos www.dibbedut.dk.

Online køb

I forbindelse med dit køb på www.dibbedut.dk skal du udfylde personlige oplysninger, såsom navn, adresse og betalingsinformationer. Når vi har modtaget din ordre, modtager du en ordrebekræftelse på mail. Vi forbeholder os retten til at annullere ordren i tilfælde af at der ikke skulle være overensstemmelse med lagerbeholdningen. Skulle dette ske kontakter vi dig hurtigst muligt.

Det er muligt at nægte modtagelse af ordren, og ordren vil herefter blive opfattet som annulleret.

Dine købte vare (r) vil blive afsendt med Post Danmark så hurtigt som muligt. Du vil modtage din pakke inden for 1 – 3 hverdage efter du har afgivet ordren. En e-mail vil blive sendt til dig, når din ordre er afsendt.

Hvis du har yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på mail: mail@dibbedut.dk

Farver

Vi kan ikke garantere at farverne på webshoppen stemmer 100 % overens med virkeligheden. Det afhænger af dine computer- og skærm indstillinger.

Betaling

Når du placerer en ordre garanterer du at alle oplysninger er korrekte, at du er over 18 år og er autoriseret bruger af det kreditkort som bliver brugt til handlen.

Dibbedut accepterer følgende kreditkort:
Dankort, Visa/Dankort, Visa/Electron, Maestro, Euro/Mastercard, JCB and American Express.

Beløbet for din ordre vil bliver trukket fra din konto når ordren forlader vores lager.

Du kan læse om kortbetaling og sikkerhed her:

www.nets.eu/dk
www.forbrug.dk

Told og moms

Når du bestiller fra et EU land skal du betale dansk moms men ingen told efter reglerne om fri bevægelighed for varer. Bestiller du fra et land udenfor EU skal du ikke betale dansk moms, men du kan blive påkrævet at betale ekstra skat eller andre udgifter i modtagerlandet. Dibbedut er ikke ansvarlig for sådanne ekstra omkostninger. Fragtføreren kontakter dig i tilfælde af ekstra skat eller fortoldning, og det er dit ansvar at betale sådanne udgifter. Bemærk, at dette kan forsinke leveringen på grund af de varer, der holdt op i tolden.
Reklamationsret

Reklamationsret

Ved reklamation er du altid velkommen til at kontakte os på mail@dibbedut.dk. Der er 24 måneders reklamationsret.

Fortrolighedspolitik

Når du afgiver en ordre hos Dibbedut indsamler vi dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse for at udføre ordren. Alle oplysninger, der gives til Dibbedut behandles fortroligt, og vil på intet tidspunkt blive videregivet til tredjeparter, da det er strengt fortroligt mellem kunden og Dibbedut.

Copyright

Alt indhold på denne hjemmeside såsom tekst, grafik, logoer, ikoner, billeder, audio clip, digitale downloads, data, og software er Dibbeduts eksklusive ejendom.